Hoeveel hydrofiele doekenheb je nodig?

Hoeveel hydrofiele doekenheb je nodig?

hydrofiele doek xl

Hydrofiele doeken zijn onderdeel van de nieuwe mama/baby musthaves. Ze zijn zacht, ademend, licht, gemakkelijk te wassen en gemakkelijk te drogen. Maar hoeveel van deze jongens heb je eigenlijk nodig? Hoeveel zijn er nodig om altijd een paar schone beschikbaar te hebben, terwijl de rest in de was ligt?

Nou, het hangt er echt van af waarvoor je ze gebruikt. Een goede regel is dat je dit het beste kunt aanpakken door een specifieke taak te selecteren voor elk hydrofiele doek dat je bezit. Als je bijvoorbeeld een hydrofiele doek als een borstvoedingshoes gebruikt, kun je het beste een of twee hydrofiele doeken XL aanschaffen en deze alleen voor die taak reserveren. Omdat het niet zo vuil is om het als een borstvoedingshoes te gebruiken, zijn twee waarschijnlijk wel genoeg. De ene in gebruik en de andere in de was.

roest hydrofiele doek

Wanneer je een mousseline-doek gebruikt om je baby in te wikkelen, dan is het beste om er drie te hebben, omdat ze vaak de neiging hebben sneller vies te worden: van spugen, poepen, plassen, noem maar op. Met minimaal drie heb je er één in gebruik, één in de was en één als reserve in geval van een ongelukje.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.