Verzenden, retourneren en terugbetaling

Levertijden

Levertijd binnen Nederland

We proberen verspilling zoveel mogelijk te voorkomen. De meeste van onze producten worden op bestelling gemaakt en de meeste van onze producten worden binnen 3 - 7 dagen verzonden.

Levertijd in België

We proberen verspilling zoveel mogelijk te voorkomen. De meeste van onze producten worden op bestelling gemaakt en de meeste van onze producten worden binnen 3 - 7 dagen verzonden.

 

Retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelling? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via customercare@pompelmoeskids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Na het bestellen kunnen uw aangepaste items niet worden gewijzigd of uitgewisseld als het aanpassingsproces is gestart.

 

Hoe u uw bestelling kunt retourneren:

  1. Stuur ons een e-mail naar customercare@pompelmoeskids.com, met uw volledige naam, ordernummer en reden van retournering;
  2. Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, sturen wij dan het retouradres doorgeven. Houd er rekening mee dat retourneren niet gratis is.
  3. Het product dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden;
  4. Na ontvangst ontvangt u het betaalde bedrag terug of - op uw verzoek - een cadeaubon met dezelfde waarde.