About us

Ons verhaal.

Bij Pompelmoes Kids zijn we vooral huismussen. Nu eigenlijk meer dan ooit omdat onze kinderen nog jong zijn en een dagje naar de stad of een feestje leuk klinkt, maar nee, dankje. Wanneer we toch een dagje uit zijn, genieten we van het gevoel van het weer thuis komen.

Thuis is onze veilige haven waar we kwetsbaar, gek, en gezellig kunnen zijn! Het maken van een huis waar elk gezinslid zich thuis voelt is daarom een prioriteit, vooral de kinderkamer. We vinden het belangrijk dat de slaapkamer inspireert, creativiteit aanwakkert en waar het kind zich veilig voelt. En zo werd Pompelmoes Kids geboren.

Pompelmoes Kids is voor altijd op zoek om jou dat huiselijke gevoel te geven! We creëren stemmingen, een plek waar oud nieuw ontmoet, warm en gezellig. We zetten de stemming neer voor knuffelen op zondagochtend, bordspellen voor het hele gezin, verhalen voor het slapengaan en nog veel meer! Samengevat, een plek die zegt, welkom thuis!

"We vinden het belangrijk dat de slaapkamer inspireert, creativiteit aanwakkert en waar het kind zich veilig voelt"

 

Onze producten

Geïnspireerd door dat huiselijke gevoel, wisten we dat onze producten geen felle kleuren mochten bevatten, maar liever zachte texturen en kleuren, natuurlijke materialen en duurzaam design. Het moest de tijd weerstaan ​​- in kwaliteit en design.

 

Onze collecties

Ontdek de Pompelmoes kindercollecties die bestaan ​​uit behang, posters, muurstickers en andere leuke en unieke accessoires zoals onze ballon, vlieger, de haas en onze wolkenmuziekdoos. We richten ons op een tijdloosheid ontwerp, omdat zo de levensduur van onze producten zoveel mogelijk te verlengen. Zo kun je onze producten doorgeven en ze gemakkelijk recyclen.

"Welkom thuis!"