Het kamertje van Suze

 Toen we Nore haar kamertje gingen inrichtten, besloten we te kiezen voor een doorgroeibed. Ze zou hier dus een aantal jaar mee vooruit kunnen. Dit maakt het, dat toen we onze tweede dochter verwachtte, zij een heel nieuw, eigen kamertje kreeg, er hoefde namelijk niet doorgeschoven te worden met een bedje of andere meubels. Daar waar ik bij het kamertje van Nore voor licht koos, wit, roze en een subtiel bloemetjes behang. Koos ik bij Suze haar kamertje voor warme tinten, bruin, roze, oranje. Ik zocht online naar meubeltjes en werd verliefd op de eikenkleurige kinderkamer meubels van Finori met rietprint. Ook wilde ik graag een ledikantje met dakframe, zodat we een knusse slaapplek voor Suze konden creëren. Net als bij het bedje van Nore, kozen wij ook dit keer voor een bedje dat langer meegaat en om te bouwen is tot kinderbedje. In dit geval een bedbankje.

 

De meubels waren gekozen en nu was het tijd voor de finishing touch. Ik maakte een inspiratieboard en ging shoppen bij PompelmoesKids, Roisin, BillyBob Kids en allerlei andere (online) winkels. Beetje bij beetje werd het kamertje steeds gezelliger en waren wij klaar voor de komst van onze kleine Suze.

 

In de webshop van PompelmoesKids vind je ontzetten mooie producten die jouw kamertje nét dat extraatje geven waar je naar opzoek bent. Natuurlijk kan ik meer schrijven over Suze's kamertje en de spulletjes, maar ik denk dat jullie het leuker vinden om een kijkje te nemen!
Heb je vragen?! Dan mag je die natuurlijk altijd stellen. 
 
Welkom in het kamertje van Suze: Linkjes:
Regenboog

Tip: naast de mooie kinderkamerdecoratie ben ik ook fan van de hydrofiele doeken

Veel shopplezier! 
Liefs, 

Juun 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.